wie zijn wij

Wij zijn, waarschijnlijk net als jij, inwoners van ons mooie Vechtdal. We zijn ondernemers, docenten, bouwvakkers, kantoormedewerkers, huisvrouwen (en -mannen :), en alles wat daar tussen zit.
Wat we met elkaar gemeen hebben, is dat we allemaal ons beste beentje voor zetten voor onze eigen regio, een coöperatie onder de naam Ons Vechtdal.
Het kleinschalige verdwijnt steeds meer ten gunste van grote investeringsmaatschappijen en/of multinationals uit het buitenland. Dit lijkt goed, maar is op den duur slecht voor de lokale economie, hierdoor worden de rijken rijker en de armen armer.
Hoe makkelijk is het om iets te bestellen bij Amazon of AliExpress? Helaas verdwijnt hierdoor ons ruilmiddel (geld) uit onze regio.  We worden steeds afhankelijker van anderen buiten onze regio en dit vinden wij geen goede ontwikkeling.
Voor elkaar en door elkaar, dat is ons motto. Samen in onze dagelijkse levensbehoefte kunnen voorzien, regionale winkels, gezondere voeding, beter onderwijs en een stabiele economie, we willen en kunnen het samen creëren!